ACS KIDS TAMPA BRASOV

ACS KIDS TAMPA BRASOV

Brasov

Brașov

Descrierea clubului

ACS KIDS TÂMPA este unul dintre cele mai importante cluburi private din Brașov, cu aproape 800 de copii practicanți și legitimați la fotbal, handbal, volei, badminton, baschet, scrimă, gimnastică și dans modern.

Kids Tâmpa este singurul club din Brașov care participă în Liga Elitelor la fotbal, la toate categoriile de vârstă, aceasta fiind cea mai importantă competiție din fotbalul juvenil și de tineret.

Clubul a activat între anii 2009 – 2015 sub numele de ACS Tâmpa, având o singură secție, cea de fotbal. Pentru că interesul pentru sport era și este în continuare ridicat, odată cu redenumirea clubului, în anul 2015, au apărut secțiile enumerate mai sus, la care sute de copii ai Brașovului se pregătesc sub comanda unor antrenori profesioniști, pentru drumul pe care și-l doresc în sportul pe care îl practică.

ACS Kids Tâmpa are ca principal scop, asigurarea unui mediu profesionist de a practica sportul, pornind de la inițiere până la performanță. Din acest motiv conducerea clubului a atras în echipă antrenori cu experiență la secțiile pe care clubul le are, dând însă importanță și creșterii antrenorilor tineri sub îndrumarea celor mai experimentați.


Secția de fotbal a clubului, unde activează, de fapt, Academia de fotbal “Kids Tâmpa”, este cea mai importantă, pornind de la numărul de sportivi și terminând cu rezultatele.


De 14 de ani, Kids Tâmpa organizează, la Brașov, două dintre cele mai puternice turnee din fotbalul juvenil din sud-estul Europei, și anume Brașov Junior’s Cup și Brasov Indoor Cup, competiții care aduc sub Tâmpa sute de copii din mai multe țări. Tot sub „umbrela” Kids Tâmpa se desfășoară calificările naționale pentru Champions Trophy, cea mai puternică întrecere fotbalistică pentru copii din lume.

Campania s-a încheiat! Vă mulțumim pentru donații! Cluburile deja inscrise vor putea comanda produse în continuare pana la 01.12.2023, în limita stocului disponibil.

ACS KIDS TAMPA BRASOV

Ai un club pe care vrei să îl înscrii?

Indiferent dacă îți dorești să sprijini un club sportiv pentru juniori din lista actuală, sau vrei să înscrii un nou club care merită atenția comunității, suntem aici să te ajutăm cu toate informațiile de care ai nevoie. Te invităm să descoperi toate felurile în care te poți implica în secțiunile ce urmează.

Înscrie-ți clubul