Despre proiect

Totul pornește de la pasiunea pentru fotbal și continuă cu dedicarea celor care își doresc să joace, dar și a celor care își doresc să-i susțină pe micii campioni.

Așa a luat naștere proiectul Liga Punctelor PENNY, o platformă dedicată cluburilor de fotbal pentru copii, juniori sau tineret și comunităților de suporteri din jurul lor.

Știm că performanța nu vine doar din talentul noilor generații de sportivi, ci și din efortul celor pregătiți să sprijine activ jucătorii la început de drum. Platforma a fost gândită tocmai în acest scop.

  • Înregistrezi pe site bonul de cumpărături și primești un punct la 10 lei cheltuiți.
  • Alegi clubul de fotbal dorit din listă și donezi punctele.
  • Punctele acumulate de cluburi se transformă apoi în produse utile jucătorilori.
  • Îți rămâne doar să împărtășești bucuria fotbalului cu cei din jur. Dacă cunoști pe cineva care reprezintă un club de copii, juniori sau tineret, spune-i să își înscrie clubul pe site.

Alege un club pe care vrei să îl susții.

Ai un club pe care vrei să îl înscrii?

Indiferent dacă îți dorești să sprijini un club sportiv pentru juniori din lista actuală, sau vrei să înscrii un nou club care merită atenția comunității, suntem aici să te ajutăm cu toate informațiile de care ai nevoie. Te invităm să descoperi toate felurile în care te poți implica în secțiunile ce urmează.

Înscrie-ți clubul