ACS MIERCUREA NIRAJULUI

ACS MIERCUREA NIRAJULUI

MIERCUREA NIRAJULUI

Mureș

Descrierea clubului

Clubul Sportiv Miercurea Nirajului, a fost fondat în anul 2009 de către Primăria Orașului Miercurea Nirajului, Asociația Titan și Asociația Clubul Sportiv Orășenesc. Clubul se ocupă de pregătirea tinerilor din 2017, începând din acest an funcționând ca un subcentru al Academiei de Fotbal Székelyföld. În momentul de față sunt 85-90 de copii în șapte grupe de vârstă (U17, U13, U10, U9, U8, U7 și U6) și există și un grup de hobby. Clubul nostru are 6 antrenori cu licență C.

Copiii sunt transportați la antrenamente cu microbuzul propriu din 19 localități maghiare. Echipele participă la campionatul județean de juniori și la Campionatul de fotbal secuiesc (SZLB), dar în afară de asta, participă și la mai multe turnee județene, naționale și internaționale.

Clubul nostru are în prezent 3 terenuri, unul cu gazon natural 100mx60m, unul cu gazon artificial 40mx20m, și un teren cu gazon artificial de 100mx60m .

Campania s-a încheiat! Vă mulțumim pentru donații! Cluburile deja inscrise vor putea comanda produse în continuare pana la 01.12.2023, în limita stocului disponibil.

ACS MIERCUREA NIRAJULUI

Ai un club pe care vrei să îl înscrii?

Indiferent dacă îți dorești să sprijini un club sportiv pentru juniori din lista actuală, sau vrei să înscrii un nou club care merită atenția comunității, suntem aici să te ajutăm cu toate informațiile de care ai nevoie. Te invităm să descoperi toate felurile în care te poți implica în secțiunile ce urmează.

Înscrie-ți clubul