ASOCIATIA CLUB SPORTIV PADURENICHINTENI 2019

ASOCIATIA CLUB SPORTIV PADURENICHINTENI 2019

CLUJ NAPOCA

Cluj

Descrierea clubului

Club Sportiv Padureni Chinteni a luat fiinta in anul 2019 la initiativa celor 3 membri fondatori care au simtit nevoia de a face din fotbal un mod de recreere si relationare in cadrul copiilor, insasi fondatorii venind din randul celor care au activat in acest sport.
Suntem un club nascut din pasiune pentru fotbal. Fiecare copil are cu siguranta ceva special, o abilitate definitorie. Rolul nostru este sa descoperim acea abilitate si sa o dezvoltam.
 Misiunea noastra este sa promovam educația prin miscare, munca în echipa, disciplina, socializarea, starea de bine a copilului si de ce nu si performanța.

 Valorile noastre - Sportul este unul dintre cele mai importante aspecte ale dezvoltării noastre, iar început de la o vârstă cât mai fragedă ne asigură de faptul că o să creștem copii sănătoși care vor deveni adulți responsabili, activi și fericiți. Dacă le dăm șansa copiilor să facă mișcare, să practice un sport, îi vom ajuta cu adevărat să aibă o dezvoltare echilibrată, sportul aducându-le multe beneficiile fizice, emoționale, sociale și educaționale.

 Cultura noastra are ca scop aducerea jucatorilor nostri si a familiilor lor impreuna pentru a crea o comunitate puternica si sanatoasa, in care sa primeze empatia si respectul reciproc.
Desi Clubul este infiintat de doar 4 ani acesta a reusit sa devina unul dintre cele mai reprezentative cluburi de fotbal din Transilvania avand rezultate exceptionale la numeroase turnee zonale. De asemenea, in acest timp am reusit sa crestem de la 2 copii, cu cat am inceput, la un numar de 60 de copii, cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani.
Complexul sportiv in care se desfasoara activitatea Clubului, ofera cele mai bune conditii pentru antrenamente, beneficiind de infrastructura, precum:
- terenuri iarba naturala;
- terenuri sintetice cu nocturna;
- vestiare moderne.

In viitor ne propunem demararea unor proiecte mai indraznete, precum sprijinirea fotbalului de performanta la nivel de juniori, realizarea unei baze sportive a clubului care sa ofere iubitorilor fotbalului nu doar un cadru pentru practicarea acestui sport, cat si sprijin in ce priveste apropierea de sport.

Invitam copiii sa practice organizat fotbalul sub indrumarea antrenorilor nostri deoarece succesul nostru ca organizatie se masoara in primul rand prin capacitatea noastra de a insufla copiilor dorinta ca sportul sa faca parte din viata lor.

Campania s-a încheiat! Vă mulțumim pentru donații! Cluburile deja inscrise vor putea comanda produse în continuare pana la 01.12.2023, în limita stocului disponibil.

ASOCIATIA CLUB SPORTIV PADURENICHINTENI 2019

Ai un club pe care vrei să îl înscrii?

Indiferent dacă îți dorești să sprijini un club sportiv pentru juniori din lista actuală, sau vrei să înscrii un nou club care merită atenția comunității, suntem aici să te ajutăm cu toate informațiile de care ai nevoie. Te invităm să descoperi toate felurile în care te poți implica în secțiunile ce urmează.

Înscrie-ți clubul