Clubul Sportiv ”GLORIA 2018” Bistrița-Năsăud

Clubul Sportiv ”GLORIA 2018” Bistrița-Năsăud

Bistrita

Bistrița Năsăud

Descrierea clubului

Clubul Sportiv ’’Gloria 2018’’ Bistrița-Năsăud se implică în dezvoltarea fotbalului juvenil , masculin și feminindin județul Bistrița-Năsăud. Începând din anul școlar 2019-2020 se derulează la nivel județean în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud un proiect de promovare al acestui sport cu tradiție. Pentru atragerea unui număr cât mai mare de copii și tineri către sport, Clubul Sportiv „GLORIA 2018" Bistriţa-Năsăud a organizat acțiuni de promovare în școlile de pe raza județului Bistrița – Năsăud, care s-au bucurat de un real succes, fapt demonstrat prin numărul semnificativ de copii participanți la evenimente. S-a reușit crearea unei piramide complete, necesare activității fotbalistice de performanță prin înființarea Centrului de copii și juniori și legitimarea a 500 de sportivi, cu vârste cuprinse între 9 ani și 16 ani, din 12 localități ale județului Bistrița-Năsăud. ”GLORIA JUNIOR” reunește 15 echipe de copii din județ, care au beneficiat permanent din partea clubului de sprijin, informații, echipament, coordonare și promovare. Din anul 2021, în cadrul Clubului au fost inființată și secția de fotbal feminin, echipa de senioare promovând încă din sezonul trecut în liga 1. În aceste condiții, inființarea echipelor de junioare a venit firesc, circa 40 de fetițe antrenandu-se zi de zi pentru a asigura continuitatea acestui sport, mai puțin practicat până acum, dar care devine tot mai popular

Campania s-a încheiat! Vă mulțumim pentru donații! Cluburile deja inscrise vor putea comanda produse în continuare pana la 01.12.2023, în limita stocului disponibil.

Clubul Sportiv ”GLORIA 2018” Bistrița-Năsăud

Ai un club pe care vrei să îl înscrii?

Indiferent dacă îți dorești să sprijini un club sportiv pentru juniori din lista actuală, sau vrei să înscrii un nou club care merită atenția comunității, suntem aici să te ajutăm cu toate informațiile de care ai nevoie. Te invităm să descoperi toate felurile în care te poți implica în secțiunile ce urmează.

Înscrie-ți clubul